Tuesday, May 22, 2012

Η αγαπημένη μου συγγραφέας ταξιδεύει στην Κρήτη!

Τη Σόφη Θεοδωρίδου τη γνώρισα μέσα από το πρώτο της βιβλίο "Η νύφη φορούσε μαύρα"και από το προσωπικό της μπλογκ.
Μου έκανε συντροφιά πολλά απογεύματα, με συγκίνησε, με προβλημάτισε, με άγγιξε!
Μετά ήρθε το δεύτερο βιβλίο της "Πες μου αν με θυμάσαι"και εδώ και λίγο καιρό το τρίτο"Τ' αχνάρια των ξυπόλυτων ποδιών".Όλα τα βιβλία της αποπνέουν μία αίσθηση ρομαντισμού και ευαισθησίας, παρουσίαζοντας τις ανθρώπινες σχέσεις στις πραγματικές τους διαστάσεις, με τις αδυναμίες τους αλλά και το δυναμισμό τους!!!

 Την Πέμπτη 24 Μαϊου η Σόφη Θεοδωρίδου θα βρίσκεται στην Κρήτη για την παρουσίαση του τρίτου βιβλίου της. Σας παραθέτω την επίσημη πρόσκληση από το μπλόγκ της:
  Τίτλος: Η Σόφη Θεοδωρίδου στο Ηράκλειο 
Αφορά τα Βιβλία: Τ' ΑΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΞΥΠΟΛΥΤΩΝ ΠΟΔΙΩΝ 
Συγγραφέας: ΣΟΦΗ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ 
Τόπος: Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης ( Οδός 1821 αρ 10, Ηράκλειο, τηλ.: 2810 227500 )
 Ημερομηνία: Πέμπτη 24/05/2012 20:00 μμ 
Το βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης και οι Εκδόσεις Ψυχογιος σας προσκαλούν σε βραδιές παρουσιάσεων αγαπημένων σας βιβλίων που θα γίνουν στο χώρο του βιβλιοπωλείου.

Πολύ θα ήθελα να τη γνωρίσω από κοντά! 
Τυχερές οι κρητικοπούλες που θα έχετε την ευκαιρία να τη συναντήσετε και να περάσετε ένα ευχάριστο απόγευμα με άρωμα Θεσσαλονίκης και μεταπολεμικής Ελλάδας!!!

9 comments:

para-kelsoscooks said...

Μαρίνα και εγώ έχω διαβάσει και τα τρία της βιβλία και μπορώ να πω ότι είναι από τα λίγα βιβλία που διαβάζονται ευχάριστα, σου κινούν το ενδιαφέρον από την αρχή μέχρι το τέλος. Πολλά φιλιά.

Σμαραγδάκι- Ρούλα said...

Ααααααα!!!! Μαρινακι μου τι καλά που έκανες..να με ειδοποιήσεις!!!!!!!θα χαρώ πολύ να πάω και εδώ δίπλα μας μένει μια φίλη που δουλευει στον Ελευθερουδακη..οπότε...σίγουρα θα περάσω...βιβλίο δικό της δεν έχω διαβάσει και θα χαρώ να το κανω..... σε ευχαριστώ παρα πολύ...για την είδηση.... θα σου γραψω λεπτομέρειες....φιλακια πολλα γλυκια μου...

Penelope said...

Έχοντας διαβάσει και τα τρία της βιλία κι' εγώ, θεωρώ πως πραγματικά είναι από τις πιο καλές "Ελληνικές" πένες.
Πολλούς Χαιρετισμούς καλή μου Μαρίνα.

Ποδηλάτισσα said...

Φανταστικά τα δύο πρώτα της βιβλία... γεμάτα από ευαισθησία!!!!!! Καλοτάξιδο να είναι και το καινούργιο της βιβλίο!!!!!!!!

Σόφη Θεοδωρίδου said...

Μαρίνα μου, γεια σου! Μόλις επέστρεψα από Κρήτη, όπου γνωρίστηκα και με τη φίλη σου Ρούλα Σμαραγδένια, που ελπίζω πως έγινε πια και δική μου φίλη. Σ' ευχαριστώ για άλλη μια φορά για όλα, όπως ευχαριστώ και τις φίλες σου για τα καλά τους λόγια. Φιλιά πολλά.

Σμαραγδάκι- Ρούλα said...

Μαρινακι μου...ατήν την στιγμή .βρισκομαι στην ευχάριστη θέση να κρατώ στα χέρια μου το πρωτο της βιβλίο .(.η νύφη με τα μαυρα..) πολύ ευχαριστος ανθρωπος και με καλιέργεια πνευματική ..το βιβλιο θα το διαβάσω το καλοκαιρακι....ισως χαθώ για λιγο γιατί θα παω για καλοκαιρι εκτος Ηρακλειου στο Κοκκίνη το χάνι για όλο το καλοκαιρι .. μεχρι να ταχτοποιήσω το ιντερνετ...μενουμε εκεί... ξερεις κοντά στο ξενοδοχειο Αρινα...θα τα πουμε οστόσω ...φιλακια πολλα απο την πατριδα..

χρυσάνθη said...

Καλοτάξιδο το νέο της βιβλίο!!!!Μαρινάκι φιλάκια πολλά και ευχές για ένα όμορφο ΣΚ

Σόφη Θεοδωρίδου said...

Μαρίνα μου, σου άφησα και προχτές ένα σχόλιο, συγκεκριμένα μόλις είχα επιστρέψει απ' το ταξίδι μου, όπου και γνώρισα τη φίλη σου Σμαραγδένια και σε ευχαριστούσα για όλα, όπως και τις φίλες σου που σχολιάζουν τα βιβλία μου με τόσο ωραία λόγια, αλλά δεν το εμφάνισε. Ελπίζω να εμφανίσει αυτό, αν όχι θα το ξαναψάξω... Φιλιά πολλά.

fotolabida maria said...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΡΙΝΑ ΜΟΥ!!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ!!!!
ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!!ΦΙΛΙΑ!!!!