Saturday, May 5, 2012

Στο δρόμο προς την κάλπη....

Μέχρι τώρα ήμουν πολύ χαρούμενη που γλίτωσα όλη αυτή την βαβούρα των εκλογών!
Μέχρι αυτή τη στιγμή έλεγα μέσα μου τι καλά που δεν θα μπω στο δίλημμα τι να ψηφίσω, που είμαι μακρυά από όλους αυτούς που απλώνουν το χέρι να σε χαιρετήσουν για να σου κλέψουν ένα σταυρό και ξεχνούν ότι υπάρχεις όταν καβαλάνε...ναι καβαλάνε....τη θέση τους στη βουλή! Γιατί είναι αναβάτες της θέσης τους και τρέχουν τόσο γρήγορα μετά την εκλογή τους που δεν προλαβαίνουν ούτε να ακούσουν τις φωνές του κόσμου, ούτε να λύσουν προβλήματα, ούτε να νιώσουν αισθήματα!!! Ψεύτικα χαμόγελα, ψεύτικες χαιρετούρες, ψεύτικες υποσχέσεις!!!!
Ακούγοντας όμως τις ειδήσεις σήμερα το βράδυ συνειδητοποίησα ότι όλοι εσείς που θα ψηφίσετε την Κυριακή, θα ψηφίσετε και για μένα, για την οικογένειά μου! Θα επιλέξετε μία κυβέρνηση που θα διαμορφώσει και το δικό μας μέλλον! Και όλα αυτά "εν τη απουσία μας"!!!
Γι'αυτό σας παρακαλώ σκεφτείτε καλά τι θα ψηφίσετε!!! Ήρθε η ώρα που πρέπει να σκεφτούμε/σκεφτείτε ΚΑΙ τους γύρω μας, τα παιδιά μας και το μέλλον τους! Επιλέξτε με βάση τη λογική και όχι το συναίσθημα ή τη συνήθεια! Δώστε αληθινό μήνυμα στους πολιτικούς μας, αλλά όχι τόσο ηχηρό που να ξεκουφάνει και εμάς τους ίδιους!!!
Ανησυχώ και ελπίζω για ένα καλύτερο ΑΥΡΙΟ!

8 comments:

Anonymous said...

δυστυχως ακουω καποιους και επιμενουν στα 2 γνωστα κομματα....μου φαινονται τοσο εκτος πραγματικοτητας......μια απο τα ιδια θα εχουμε.

Σμαραγδάκι- Ρούλα said...

Ναί Μαρινακι μου...θα σκεφτούμε πολύ καλά αυτή την φορα για να δώσουμε ενα γερό μάθημα σε όλους όσους θέλησαν να παιξουν με τα όνειρα και τις τύχες των παιδιών μας.. τα πιο πολλα παιδιά θέλουν να φύγουν έξω...μακάρι να μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό!!!ας το ελπίσουμε!!!!! φιλακια απο την πατριδα Κρητη..

kiki said...

Τις ίδιες ανησυχίες έχουμε όλοι εδώ Μαρίνα. Και ελπίζω όλοι να σκεφτούν με σύνεση!

Ξανθή said...

Καλησπέρα, έχω σπάσει το κεφάλι μου να βρω το λογικό αλλά δεν............
Μήπως δω κανένα όνειρο απόψε!!
Φιλάκια.

Γιαγιά Αντιγόνη said...

Μαρίνα μου σήμερα θα αποφασίσω με μισή καρδιά.. αυτό που θέλω είναι η τιμωρία τους!

Φιλάκια!

Penelope said...

Το μόνο που φαίνεται αυτή την στιγμή Μαρίνα μου, με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα ...είναι ότι η κυβέρνηση αυτοδύναμη δεν θα υπάρχει. Και μάλλον αυτή η "προσδοκία" των συνεταίρων της Ε.Ε. μοιάζει πιο κοντά στην αλήθεια. Κρίμα πραγματικά :-((

apinkdreamer said...

μαρινα μου σε ευχαριστω για τη συμμετοχη σου!!!σου ευχομαι ολες οι ευχες σου να γινουν πραγματικοτητα!!!

alex said...

περασα να δω τι κανεις!!!!ευχομαι να εισαι καλααα!!!πολλα φιλιααα